Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 140 g flinterdun gesneden bresaola (versmarkt of Colruyt-beenhouwerij)
- 50 g rucola
- 50 g parmezaan (blok)
- 9 eetl. olijfolie
- 3 eetl. rodewijnazijn
- 10 hazel- of walnoten
- peper (molentje, Topaz)
- zout
Bereiding
- Verdeel de sneetjes bresaola in cirkelvorm over de bordjes.
- Mix voor de dressing de rucola met de olijfolie, de rodewijnazijn, de hazel- of walnoten, peper en zout. Voeg indien nodig een scheutje water toe.
- Verdeel 2 eetl. rucoladressing op elk bordje vlees, samen met enkele krullen parmezaan en wat peper uit de molen.
Tip
Dit voorgerechtje is ook heel lekker met gerookte zalm.
Begeleidende Wijn
Stonecross, Sauvignon-Sémillon (wit), Zuid-Afrika
Voedingswaarde
- Energie: 332 kcal
- Eiwit: 16,7 g
- Vet: 28,7 g
- KH: 0,6 g
Prijs per persoon: €3,9