Bezoek ook onze hoofdsite

Colruyt

kalkoenstoofpotje kalkoenstoofpotje

Kalkoenenstoofpotje met paprika en broccoli

Aantal personen: 4
Ingrediënten
Voorbereiding
Bereiding
  1. Verhit de olijfolie in een kookpot en kleur het vlees langs alle kanten. Voeg de fijngesnipperde sjalot toe en laat enkele minuten meestoven met het vlees.
  2. Giet de bouillon in de kookpot en voeg het tomatenconcentraat toe. Schep het stoofpotje om en laat 25 min. sudderen op een zacht vuurtje.
  3. Doe er de reepjes paprika en roosjes broccoli bij en laat nog 10 min. verder sudderen.
  4. Breng de bereiding op smaak met alle kruiden en giet er de kokosmelk bij. Meng goed en laat nog enkele minuten sudderen. Bind de saus met een beetje instantsausbinder.
Afwerking

Serveer met rijst.

Begeleidende Wijn

Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja Spanje

Voedingswaarde
Prijs per persoon: €3