Bezoek ook onze hoofdsite
Exotisch Vishapje
Aantal personen: ± 15 hapjes
Bereiding
- Laat ± 250 g staartvis (diepvries, Kelvin) ontdooien, snij in hapklare stukken en dep droog. Voeg wat peper en zout aan 3 eetl. bloem toe. Klop 1 ei los met een vork. Haal de stukjes vis door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door 4 eetl. gemalen kokosnoot (Estudiantes). Zet koel weg.
- Meng 6 eetl. mayonaise met 1 eetl. kerriepoeder (Topaz) en 1 mespunt cayennepeper (Topaz). Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes vis aan alle kanten goudbruin gedurende 5 min.
- Doe wat kerriemayonaise in schaaltjes en leg er een stukje staartvis op. Versier eventueel met een takje koriander of peterselie.