Aantal personen: 4 à 6
Ingrediënten
- 6 lychees
- 2 sharons
- 1 papaja
- 4 à 6 physalis (ananaskers)
- 25 cl crème anglaise
- 250 g mascarpone
- ± 50 g macarons (koekjes)
- 2 eetl. gemalen kokosnoot (Estudiantes)
- 2 eetl. bruine rum
Bereiding
- Doe de macarons in een plastic zakje en plet met een deegrol.
- Pel de lychees, snij in 2 en verwijder de pit. Verwijder de schil van de sharons en snij in kleine stukjes. Snij ook de papaja in stukjes. Besprenkel het fruit met de bruine rum.
- Meng de crème anglaise met de mascarpone en de gemalen
kokosnoot.
- Doe het fruit in coupes en verdeel er de geplette macarons en het
mascarponemengsel over. Zet in de koelkast.
Afwerking
Versier met een physalis.
Voedingswaarde
- Energie 333 kcal
- Eiwitten 4,4 g
- Vetten 22,0 g
- Koolhydraten 26,3 g
Prijs per persoon: €2,2
Uit: Smakelijk! 4, p. 309