Bezoek ook onze hoofdsite

Colruyt

feestster met gebakken ananas feestster met gebakken ananas

Feestster met gebakken ananas

Aantal personen: 4
Ingrediënten
Voorbereiding
Bereiding
  1. Leg de ananasschijven naast elkaar in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bak ze gedurende 1 min. langs beide kanten. Voeg de cointreau toe met het sap van de sinaasappel en de suiker. Laat al het vocht verdampen.
  2. Mix de room met de muntblaadjes tot een gladde saus.
Afwerking

Lepel de crème anglaise in het midden van het bord ter grootte van de schijf ananas. Op 1 cm van deze cirkel maakt u hierrond een nieuwe cirkel met de frambozencoulis. Trek strepen van het midden van het bord naar de buitenkant toe. Vorm zo een ster. Plaats de schijf ananas op de crème anglaise. Leg een bol vanille-ijs bourbon in het midden en versier met een blaadje munt en een beetje muntroom.

Voedingswaarde
Prijs per persoon: €2,5