Aantal personen: 4
Ingrediënten
Kies uit:
- 1 bolletje ijs naar keuze
- 1 grote eetl. kant-en-klare chocomousse
- 1 profiterolesoesje
- 2 pastini minigebakjes
- 1 sneetje bavarois of javanais
- 1 praline
- een 2-tal macarons met of zonder kokos
Bereiding
Garneer het dessertbord met stukjes vers fruit:
- schijfjes kiwi, mango, sterfruit of ananas
- stukjes aardbei, druifjes, physalis of passievrucht
Versier met stipjes of streepjes kleurrijke coulis:
- meng wat opgeklopte room met avocadocrème
- kant-en-klare crème anglaise
- mix wat ontdooide rode vruchten met wat zure room en 1 zakje vanillesuiker
- kant-en-klare coulis
Voedingswaarde
- Energie: 1161 kcal
- Eiwit: 42,3 g
- Vet: 66,9 g
- KH: 97,9 g
Prijs per persoon: €5